JOBDAG | 27 mei 2018 | Eilandje

Op zondag 27 mei 2018 organiseren PSA, MPET en ATS een grootse jobdag op het Eilandje in Antwerpen. Als eye-catcher laten we speciaal voor deze gelegenheid een straddle carrier via de Schelde verschepen van één van onze terminals naar de jachthaven aan het Willemdok.

Een uniek zicht in Antwerpen dat je zeker niet mag missen!

Noteer dus in je agenda: 27 mei 2018, Eilandje Antwerpen en kom onze boeiende carrièremogelijkheden ontdekken!

Je CV is je ticket voor een helikoptervlucht

Ben je technisch geschoold, heb je een technische achtergrond, of ben je laatstejaarsstudent in een technische richting? Schrijf je dan hieronder in en upload je CV.

Als je in aanmerking komt voor de job, vliegen we je samen met je partner, familielid of vriend(in) tijdens ons jobevent rechtstreeks van het Eilandje naar je toekomstige werkplek per helikopter!

Ter plaatse word je getrakteerd op een unieke rondleiding doorheen de grootste containerterminal van Europa.

Schrijf je hier in!

Schrijf je hier in en vlieg naar je toekomstige werkplek!

Techniekers gezocht! 

PSA is één van de grootste containerbehandelaars ter wereld en behandelt dagelijks zo’n 200.000 containers, verspreid over Azië, Amerika en Europa, met Singapore en Antwerpen als belangrijkste locaties. In Antwerpen is PSA actief in drie containerterminals en behandelt het meer dan 80% van alle containers die de Haven van Antwerpen binnenkomen of buitengaan.
 
Om onze containerkranen en rollend materieel op de verschillende terminals draaiende te houden, zijn we op zoek naar 75 gedreven mechaniekers en storingstechniekers.  Onze techniekers spelen een sleutelrol binnen onze organisatie, ze zijn één van de belangrijkste schakels in een containerterminal die 365 dagen per jaar, 24/7 op volle toeren draait.