Wouter Vriens - Energy Specialist

"Werken voor de grootste terminal uitbater van de haven van Antwerpen is elke dag opnieuw een avontuur. Het internationale aspect, waardoor je in contact komt met mensen van over heel de wereld, is erg interessant. Op de technische dienst wordt veelzijdigheid en flexibiliteit gevraagd, wat het werk boeiend en afwisselend maakt. Bij de uitbouw van de nieuwe MPET-terminal aan het Deurganckdok krijgt iedereen de kans om zich toe te spitsen op de onderwerpen die hem het meeste liggen, maar wordt tegelijk wel veel waarde gehecht aan multidisciplinair denken. Een interessant project in een interessante omgeving!"

Kevin Van Gastel - Operational Supervisor

"In mijn laatste jaar (2015) Logistiek Management werd ik genomineerd voor de PSA Antwerp award voor beste thesis en presentatie. Daaropvolgend gaf PSA Antwerp mij de mogelijkheid om te starten als Operational Supervisor. Elk ship is telkens opnieuw een uitdaging en een nieuwe ervaring. Op korte tijd kan je fenomenaal veel bijleren en je maritieme kennis uitbreiden. Als je er echt voor wilt gaan, biedt PSA je een wereld van mogelijkheden!"

Alain Michielsen - Manager Central Barge Planning

"Als koploper in de containersector brengt PSA elke werkdag nieuwe uitdagingen waardoor je de kans krijgt om bij te leren en te innoveren. De samenwerking tussen de verschillende departementen die samen streven naar succes, creëert een dynaminsche sfeer. Het geeft mij veel voldoening om een belangrijke rol te mogen spelen in een goed geoliede machine als PSA."

Steven Coppens - Business Controller

"De diversiteit en de groeivooruitzichten binnen PSA intrigeerden mij om hier te komen werken. Door de nauwe samenwerking tussen de verschillende afdelingen kom ik niet alleen in contact met Finance collega's, maar krijg ik ook de kans om te werken met operaties, commerciele dienst, management, IT, etc.. PSA is een dynamisch en uitdagend bedrijf om voor te werken."

Glenn Van de Ven - Manager Tax, Accounting & Consolidation

"De combinatie van een gevarieerde jobinhoud en werken voor één van de grootste spelers in de haven van Antwerpen, triggerde mij om voor PSA Antwerp te kiezen. Ik werk nu samen met PSA medewerkers van overal ter wereld, wat het allemaal nog interessanter maakt. Deel uitmaken van een internationaal team van specialisten geeft erg veel voldoening."