PSA Filosofie

PSA Waarden

Engagement tot uitmuntendheid | Wij bepalen nieuwe normen door voortdurend onze resultaten te verbeteren en te innoveren in elk aspect van onze sector.
 
Klantgericht | Wij helpen onze externe en interne klanten succesvol te zijn door te anticiperen en hun behoeften te beantwoorden.
 
Mensgericht | Wij winnen als team door mekaar te respecteren, te ondersteunen en te waarderen.
 
Wereldwijde integratie | Diversiteit omhelzen en plaatselijke optimalisatie van dagelijkse operaties vormen onze sterkte wereldwijd.

PSA Code

Een leiderspositie bekleden in meerdere wereldhavens, kan niet enkel gerealiseerd worden door hoge normen op het vlak van economische efficiëntie. Ook de ethische waarden van ons bedrijf moeten aan dezelfde hoge normen voldoen, normen die verder reiken dan de minimum wettelijke voorschriften.
 
Onze gedragscode heeft als noemer correct handelen en reflecteert het lange-termijn engagement van de groep om een bedrijf op te bouwen dat succesvol, eerlijk en verantwoordelijk is, waarop alle werknemers trots kunnen zijn.
 
De gedragscode is een document dat van toepassing is op àlle geledingen van onze groep wereldwijd, en dat geldt als een algemene richtlijn voor al onze werknemers. Wij verwachten dan ook van ieder van hen dat hij/zij deze code kent en naleeft.

Download de PSA gedragscode

Download de PSA gedragscode voor suppliers

Download het PSA Klokkenluidersbeleid