Een wereld in beweging

Gezien onze continue expansie, zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerd talent. Bij PSA zorgen we er elke dag voor dat duizenden containers vlot op weg zijn naar hun bestemming. Met kennis van zaken, maar ook met ijzersterk teamwerk doorheen de verschillende departementen. Hoewel we allemaal onze eigen expertise hebben, delen we dezelfde passie. Onze dynamiek vraagt dan ook om bijzondere collega's die vooruit willen en steeds gaan voor de beste oplossingen. Mensen die telkens nieuwe uitdagingen durven aangaan. In België, maar ook in onze buitenlandse vestigingen.
 
Elke dag staan meer dan 3.000 gemotiveerde werknemers klaar om de schepen te lossen en laden op onze Antwerpse terminals. Op onze terminals wordt 24/24 en 7/7 gewerkt. Een dynamisch gebeuren, een geoliede machine, dankzij het teamwork van onze werknemers. Efficiënt en veilig werken dragen we hoog in ons vaandel.
 
Wil jij, samen met ons, ervoor zorgen dat we toonaangevend en vooraanstaand blijven in onze sector? Bekijk dan snel ons personeelsbeleid, vacatures of schoolstages. Welkom bij een wereld in beweging!

Uw voordelen bij ons

PSA Antwerp heeft een lange HR geschiedenis. We voeren een competitief verloningsbeleid, met een billijk salaris en prestatie gekoppelde bonussen. Al onze medewerkers ontvangen maaltijdcheques, groepsverzekering en hospitalisatieverzekering. Wij dragen de work-life balans van onze collega's hoog in het vaandel omdat we ervan overtuigd zijn dat een gelukkige werkkracht belangrijk is voor succes op lange termijn. Wij bieden diverse initiatieven, zoals opvang voor zieke kinderen, strijkdienst, flexibele begin- en eindtijden, voordelen voor shiftwerk, mindfulness & yoga sessies, culturele activiteiten, en vele andere.. Gezien PSA terminals heeft op diverse locaties, streven we ernaar om werknemers dicht bij huis tewerk te stellen. We stimuleren sterk training en persoonlijke ontwikkeling door lange en korte termijn ontwikkelingsprogramma's, on the job trainings en uitwisseling programma's, zodat je je als ambitieuze medewerker kan blijven ontwikkelen.

Xtra!

Als werknemer van PSA, treed je toe tot een hechte groep collega’s die elkaar elke dag op het werk zien, maar ook graag buiten het werk. Zo staan er jaarlijks een aantal ‘klassiekers’ op het programma. De kerstdrink, de nieuwjaarsreceptie, de PSA quiz, de PSA familiedag,… het is slechts een beperkte greep uit de kalender. 
 
Of ben je eerder sportief aangelegd, en hou je van lopen of een serieuze fietstocht? Ook hiertoe worden ruimschoots mogelijkheden aangeboden, aangezien PSA in heel wat sportevenementen participeert, zoals de Antwerp 10 miles, de Havenrun, de 1.000km van Kom op tegen Kanker, etc.