Donatie schoolgerief City Pirates

CSR
1 oktober 2018 | September betekende de nieuwe start van het schooljaar én de perfecte gelegenheid om een bezoekje te brengen aan onze nieuwe CSR partner City Pirates. Dankzij de vele vrijwilligersacties georganiseerd door onze medewerkers werd er een mooi centje verzameld. Het ingezamelde geld werd door de firma verdubbeld en met een deel daarvan werd schoolmateriaal en voetbalgerief aangekocht voor de voetballertjes van de City Pirates. 
 
City Pirates heeft als doel een warmere samenleving mee te bewerkstellingen en dit met hun krachtige slogan “voetbal de motor, sociaal engagement de brandstof, diversiteit de kracht!” Door middel van voetbalclubs in complexe wijken in de stad Antwerpen willen ze alle Antwerpse kinderen en jongeren kansen geven en competenties aanleren met aandacht voor gelijkwaardigheid, respect en engagement en dit met het oog op een stabiele en evenwichtige toekomst. City Pirates fungeert hierbij als wegwijzer, maar het zijn de jongeren zelf die het moeten realiseren. 
 
Onze medewerkers gingen langs bij de huiswerkklas van City Pirates op Linkeroever om het schoolmateriaal persoonlijk af te geven. Deze werden met heel veel enthousiasme in ontvangst genomen!  Met de nieuwe rekenmachines, whiteboards en schrijfgerief kunnen de huiswerkbegeleiders de jongeren in betere omstandigheden begeleiden en ondersteunen bij het maken van hun huiswerk. 
 
We wensen de voetballers een vlot en sportief schooljaar! 
 
Sociale verantwoordelijkheid

PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken via één gemeenschappelijk sociaal doel: het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.
 
 

Foto's