Familiedag in Bellewaerde

20 mei 2019 | Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 mochten we meer dan 2.500 medewerkers met hun familie verwelkomen in Bellewaerde, een groot familiepark in het West-Vlaamse Ieper! 
 
Zaterdag 18 mei stonden de eerst families klaar om Bellewaerde te veroveren. Vanaf 10.00u was iedereen welkom. Voldoende zon en warmte om samen met collega’s en familie flitsende pretparkattracties uit te proberen of een bezoek te brengen aan het dierenpark.  Zondag 19 mei waren de weergoden ons minder gezind en kregen we geregeld een regenbui op het programma, maar met regenjas en kap werd er evenveel plezier gemaakt!
 
'S middags en 's avonds stond de VIP tent klaar om al onze bezoekers te ontvangen voor een hapje en een drankje. Van typisch Vlaams stoofvlees tot waterzooi van kip, het stond allemaal op het menu. Ook de dessertjes werden gesmaakt, donuts & rijstpap waren verdwenen voordat ze op het buffet stonden.
 
In het park zagen we families en collega’s gezellig samen aanschuiven aan attracties of door het dierenpark wandelen. Missie volbracht, onze medewerkers en hun gezin een leuke, ontspannen en aangename dag bezorgen. De glimlach op vele kindergezichten, daar doen we het voor…
 
Bedankt aan alle aanwezigen!