"Fly to Your Future" Jobdag

2 juni 2018 | Op zondag 27 mei organiseerde PSA Antwerp een grootse wervingsactie om ervaren techniekers te vinden met als thema "Fly to your Future". Kandidaten met het juiste profiel kregen een helikoptervlucht aangeboden naar de MSC PSA European Terminal (MPET). Speciaal voor deze Jobdag werd ook een Straddle Carrier verscheept van één van onze containerterminals naar de stadshaven aan het Eilandje, waar het PSA hoofdkantoor gevestigd is, die bezoekers konden bezichtigen.
 
In de aanloop naar de Jobdag, die op 27 mei 2018 plaatsvond, konden mensen met een technische achtergrond hun cv indienen via de website van PSA Antwerp. Van alle sollicitaties, werden er in totaal 35 gelukkigen uitgekozen, die een gast konden meebrengen voor een helikoptervlucht naar onze terminal, vergezeld door één van onze technici.
 
Bij aankomst op de terminal kregen de sollicitanten een individuele rondleiding, gevolgd door een interview met HR en een tweede gesprek met een verantwoordelijke van de Technische Dienst. Na de terugvlucht ontvingen de sollicitanten elk een goodie bag en de gelukkigen keerden huiswaarts met een jobaanbieding. Daarnaast was er tijdens de Jobdag eveneens een beurs voorzien op het Eilandje, die open was voor het publiek, met daarbij snacks en leuke speelhoekjes voor kinderen. Het gehele evenement noteerde een sterke opkomst met een groot aantal mensen die solliciteerden voor technische jobs en andere vacatures. Bedankt aan alle deelnemers, sollicitanten en bezoekers!
 
 
 

Foto's