Medewerkers knappen crisiswoning OCMW op

CSR

21 september 2017 | Op 20 september staken onze medewerkers opnieuw de handen uit de mouwen voor het goede doel. Deze keer trok het Finance departement naar een crisiswoning van OCMW Antwerpen om de woonruimte en de kinderkamer volledig te herschilderen en opnieuw in te richten.

Crisiswoningen zijn tijdelijke woningen bestemd voor mensen in precaire omstandigheden die zich in een acute woonnoodsituatie bevinden, bijvoorbeeld na een woningbrand of een onbewoonbaarverklaring. 

Met 15 waren ze, onze financiële helden. Hun eerste focus ging naar de kinderkamer; deze kreeg een nieuwe frisse kleur en werd ingericht met meubeltjes op kindermaat. De kleine kastjes werden gevuld met massa's speelgoed. Daarna kreeg ook de algemene woonruimte een nieuw laagje verf en fris nieuw meubilair. 

Een hele nieuwe omgeving, die hopelijk een verschil kan maken voor de komende gezinnen die hier zullen verblijven.

 

Sociale verantwoordelijkheid

PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken via één gemeenschappelijk sociaal doel: het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.

 

Foto's