MEDEWERKERS PSA & MPET ZAMELEN 10.000€ IN VOOR GOEDE DOELEN

CSR

8 juli 2019 | In de maand juni hebben onze medewerkers zich massaal ingezet om inzamelacties te organiseren voor het goede doel. En dat was een groot succes: er werd een recordbedrag van €10.000 ingezameld.

Voor het derde jaar op rij organiseerde PSA een ‘Regional Charity Fortnight’, waarbij medewerkers uit alle PSA entiteiten binnen Europa en Amerika gedurende 2 weken lang, zoveel mogelijk acties opzetten om geld en goederen in te zamelen voor kinderen en jongeren in precaire omstandigheden. De collega’s binnen de Belgische entiteiten PSA Antwerp, MPET en PSA Zeebrugge organiseerden een tiental acties, van croque monsieurs en ijsjes verkopen tot een tombola en een succesvolle veiling. Medewerkers konden ook een deel van hun loon afstaan en er werden grote hoeveelheden hygiëneproducten ingezameld voor Moeders voor Moeders in Antwerpen en kledij en speelgoed voor Mama’s voor Kinderen in De Panne.

Het enthousiasme van de collega's was zodanig groot, dat de veertiendaagse Regional Charity Fortnight in België zelfs met een week verlengd werd. En dat wierp zijn vruchten af: onze medewerkers wisten een recordbedrag van maar liefst €4.862,82 bij elkaar te sprokkelen. Dit totaal werd door PSA & MPET verdubbeld en afgerond naar €10.000.

Het eindbedrag wordt verdeeld onder de verschillende partnerorganisaties van PSA & MPET, die zich in en rond Antwerpen en Zeebrugge inzetten voor kinderen en jongeren in moeilijke omstandigheden.

 

 

Foto's