Oktober is Kamianomaand bij PSA/MPET/ATS

CSR
Naar jaarlijkse traditie hebben de medewerkers van PSA/MPET/ATS, een maand lang, de handen uit de mouwen gestoken tijdens de voedselbedelingen van Kamiano. Ook dit jaar was de opkomst talrijk waardoor er naast de bediening in het restaurant ook versterking was bij de kledij verdeling, aan de poort en bij de sanitaire unit. 
 
Kamiano maakt deel uit van de Sant’ Egidio gemeenschap die opkomt voor de armste in eigen land. Wekelijks op woensdag en zaterdag bieden ze warme maaltijden en services (douche, verzorging, kledij) aan daklozen en hun gezin. Daarnaast staan hun deuren ook iedere ochtend open voor opvang en begeleiding.
 
In november organiseert PSA/MPET/ATS ook nog een speelgoed inzamelactie voor de Kamiano kinderen. De ingezamelde goederen zullen door onze medewerkers samen met andere vrijwilligers worden ingepakt tot mooie cadeaus voor onder de kerstboom. Daarnaast zal het management ook een cheque twv 12.000€ overhandigen aan de organisatie voor het bekostigen van 1 maand aan grondstoffen. 
 
Sociale verantwoordelijkheid
PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.
 
 

Foto's