PSA Antwerp wint vijfde opeenvolgende AFLAS award voor 'Beste Europese containerterminal'

29 september 2023 - Voor het vijfde opeenvolgende jaar heeft PSA Antwerp de erkenning gekregen van de gerenommeerde Asian Freight Logistics & Supply Chain (AFLAS) awards als "Best Container Terminal in Europe". Deze felbegeerde onderscheiding, uitgereikt door het gerenommeerde maritieme vakblad Asia Cargo News, is een bevestiging van het harde werk en de toewijding van het PSA Antwerp team.

De ceremonie voor de AFLAS awards vond plaats in Singapore, waar organisaties werden geprezen voor hun onderscheiden leiderschap, onwrikbare inzet voor kwaliteitsvolle dienstverlening, baanbrekende innovaties, bedreven relatiebeheer en standvastige betrouwbaarheid. PSA Antwerp sleepte de titel van "Beste Containerterminal in Europa" in de wacht voor een uitzonderlijke vijfde opeenvolgende keer. Cameron Thorpe, CEO van PSA Belgium, zegt: "Ik ben erg trots op onze toegewijde werknemers, die zich elke dag inzetten om een ongeëvenaarde service te leveren. Deze onderscheiding is niet alleen een bevestiging maar ook een erkenning van hun niet-aflatende inspanningen. Ik wil mijn oprechte dank betuigen aan elke werknemer voor hun toewijding om van PSA Antwerp een vestiging van wereldklasse te maken. Ik wil ook mijn diepe waardering uitspreken voor onze klanten, partners en stakeholders die ons hun waardevolle steun toevertrouwen."

Jurgen De Wachter, General Manager van PSA Antwerp Container Business, sluit zich daar bij aan: "Het winnen van deze prestigieuze award is een grote eer voor ons. Ons engagement om een klantgerichte service van hoge kwaliteit te leveren blijft de kern van onze missie. Mijn oprechte dank gaat uit naar elk lid van het PSA-team dat een cruciale rol heeft gespeeld bij het behalen van deze onderscheiding."

Als bewijs van de bekwaamheid en inzet van de PSA Group won PSA ook andere felbegeerde AFLAS-awards. PSA International Pte Ltd werd voor een indrukwekkende vijfde keer uitgeroepen tot "Best Global Container Terminal Operator", terwijl PSA Singapore voor de eerste keer de prijs "Best Green Container Terminal" in de wacht sleepte. Deze onderscheidingen onderstrepen de voortdurende toewijding van de PSA Group aan uitmuntendheid, innovatie, duurzaamheid en nog veel meer.