PSA/MPET/ATS Alongside KAMIANO

CSR

24 december 2017 | Kamiano maakt deel uit van de Sant’ Egidio gemeenschap die opkomt voor de armste in eigen stad. Wekelijks bieden ze warme maaltijden aan daklozen en hun gezin. Daarnaast staan hun deuren ook iedere ochtend open voor acute opvang en begeleiding. 

Gedurende een ganse maand, werden er bij PSA/MPET/ATS verschillende acties op poten gezeten en konden onze helden opnieuw de handen uit de mouwen steken. Gedurende 4 weken kon Kamiano wekelijks op een team van vrijwilligers rekenen om mee voedsel te bedelen op woensdag namiddag. Daarnaast werd door het management ook een cheque twv €12.000 overhandigd aan de organisatie voor het bekostigen van 1 maand aan grondstoffen. 

Verder werd er speelgoed ingezameld; van leesboeken, kleurtjes, Playmobil, tot knuffels en rugzakken. Al het ingezamelde speelgoed werd later in december  ingepakt voor de kansarme kindjes van Kamiano. Ook tijdens het inpakken, konden we op vele vrijwilligers rekenen die al het ingezamelde speelgoed omtoverden tot mooi kerstcadeautjes. 

Sociale verantwoordelijkheid
PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.
 

Foto's