PSA/MPET/ATS doneert fietsen en laptops aan OCMW Antwerpen

CSR
28 september 2017 | September…het einde van de grote vakantie, de start van het nieuwe schooljaar en ook bij ons was het een erg geslaagde en productieve maand! Dankzij de vele vrijwilligersacties van de afgelopen maanden konden onze medewerkers een mooi centje verzamelen. Met het ingezamelde geld werden laptops en fietsen aangekocht om te schenken aan de jongerenwerking van OCMW Antwerpen.
 
De dienst Jongerenwerking is een gemotiveerd heldenteam dat kwetsbare jongeren helpt om bij te blijven in het peloton van leeftijdsgenoten, hen ondersteunt in hun tocht naar zelfstandigheid en hen op weg helpt om zelf de held te worden van hun eigen leven. Zij voorzien niet alleen opvang, maar stomen de jongeren ook klaar om als zelfstandige individu’s in de maatschappij mee te draaien.
 
Begin september werden de jongeren uitgenodigd voor een bezoekje aan onze kantoren aan het Eilandje. Daar stonden 9 nieuwe glimmende herenfietsen op hen te wachten. Niets dan blije gezichten toen ze hun spiksplinternieuwe fiets in ontvangst mochten nemen!
 
Om de maand af te sluiten, bezorgden onze IT helden op 27 september ook 9 nieuwe laptops met alle toebehoren aan het adres van OCMW Jongerenwerking. De jongeren waren enorm enthousiast en stonden te springen om met hun nieuwe laptop aan de slag te gaan.
 
Wij wensen hen veel surfplezier en een vlotte start van het schooljaar!
 
Sociale verantwoordelijkheid

PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.
 
 

Foto's