PSA/MPET/ATS sponsort Bike4Fun Summertour

CSR

 

22 december 2017 | Bike4Fun, een kleine wielerclub uit Lint organiseerde het afgelopen jaar een fietstocht voor haar leden. Voor de editie van dit jaar (van 9/9 tot 16/9) kozen ze ervoor om vanuit Carpentras naar de top van de legendarische Mont Ventoux te fietsen en om vanaf daar in 8 etappes naar hun thuisbasis in Lint te fietsen. De 12 fietsers lieten zich vanop de top van de Mont Ventoux tot in Lint (1000km) sponsoren per gereden kilometer. Hun fietstocht koppelden ze aan een goed doel van “De warmste week” een initiatief van Studio Brussel. 
 
Met de gesponsorde fietskilometers en met hier en daar nog een financieel steuntje in de rug van sympathisanten, waaronder PSA, kwam de teller uiteindelijk op een dikke € 8.500 te staan. 
 
Dit bedrag werd overhandigd op het domein Puyenbroeck in Wachtebeke waar “De warmste week” plaatsvond. De cheque werd overgemaakt aan het observatie en behandelingscentrum “Ter Elst” uit Duffel, die jongens en meisjes met gedrags- en emotionele moeilijkheden ondersteunen. 
 
Sociale verantwoordelijkheid
PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.