PSA/MPET/ATS sponsort laatste editie Winterconcert

CSR

20 december 2017 | Nog een laatste keer heeft de organisatie van het Winterconcert een mooi muzikaal programma samengesteld in het schitterende decor van de Antwerpse Sint-Laurentiuskerk. Ook nu weer stonden er vele klinkende namen op de affiche. 

Traditiegetrouw gaat de opbrengt naar het goede doel, met name Tutti Fratelli; de sociaal-artistieke werkplaats voor personen die minder kansen kregen in hun leven en het Berrefonds; het fonds om ouders van overleden kindjes te ondersteunen. 
 
Passend in ons CSR beleid hebben we gekozen voor een sponsoring twv €2000 en schenken we 40 vrijkaarten aan kansarmen & minderbedeelden in onze samenleving om eveneens van een streepje muziek te kunnen genieten. 
 
Sociale verantwoordelijkheid
PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.