Winnaars ATS Awards 2020

1 juli 2020 | Naast PSA Antwerp, reikt ook ATS elk jaar twee awards uit aan laatstejaarsstudenten van de Thomas More Hogeschool Campus De Nayer (Bachelor Elektromechanica) en GTI Beveren (7e jaar haventechnieken) voor beste bachelorproef en eindwerk. 
 
De winnaar bij Thomas More werd Sam Luffin, voor zijn bachelorproef ‘Integratie van weergegevens in procesautomatisering’ bij zijn stagebedrijf Actemium. Sam ontwikkelde zelf de hardware en de software voor een weerstation om te gebruiken voor industriële toepassingen Zijn weersysteem wordt momenteel getest en gaat weldra in productie. Sam wint een cheque ter waarde van 1.500 euro. Proficiat Sam!
 
De gelukkige bij GTI Beveren is Mathias Van Hove geworden, voor zijn eindwerk ‘Het katrijden en topwerk bij een ZPMC kraan’. Hij blonk uit met zijn technisch sterk werk, goede visualisatie en vlotte spontane presentatie met kennis van zaken. 
 
En we hebben de koe gelijk bij de horens gevat, want Mathias start deze maand als storingstechnieker bij onze kraandienst!
 
Bij deze bedanken we graag onze juryleden: Bram Van Den Ende en Randy Verresen bij GTI Beveren en Jonas Van Calster en Sam D’Hondt bij Thomas More Campus De Nayer.