Collega's trekken voetbalshirtje aan op PSA Cup en Forward Cup

Gezondheid

30 mei 2023 - Op vrijdag 5 mei namen we met een team van collega's op de terreinen van SV Groenendaal in Merksem deel aan de Forward Cup, op vrijdag 26 mei organiseerden we samen met SK Beveren de tweede editie van de PSA Cup in het Freethielstadion. Op de Forward Cup schopte ons team het zelfs tot de finale.

Tot vlak voor de start werd gevreesd dat de Forward Cup omwille van een aantal hevige buien zou worden afgelast. Maar gelukkig klaarde de hemel net tijd op, waardoor de 20 deelnemende ploegen en hun supporters toch vol aan de bak konden. Ons team haalde zelfs de finale. Daarin moest het na een spannende wedstrijd uiteindelijk de duimen leggen tegen het team van Maersk Belgium. Het werd 3-0. Na de finale ging het feest verder in de kantine en werd er ook uitgebreid verbroederd met het team en de supporters van de collega’s van BDP.

Op de PSA Cup was het sportieve succes voor ons team iets minder groot. Ons team overleefde de eerste ronde niet, de hoofdprijs werd gewonnen door Tensio. Na het douchen verzamelden alle spelers en supporters in de businessruimte van de hoofdtribune voor een gezellig diner, gevolgd door de prijsuitreiking. De avond werd feestelijk afgesloten met een sfeervolle afterworkparty.

Zowel de PSA Cup als de Forward Cup bleken opnieuw de ideale mix van sport, ontspanning, teambuilding én netwerken. Bedankt aan iedereen die aanwezig was om te voetballen, te supporteren en te connecteren!

Bekijk de aftermovie van de PSA Cup​​​​​​​: