Ideeën bedenken & bedanken

Innovatie

Bij PSA zijn we ervan overtuigd dat innovatie één van de belangrijkste pijlers is voor de economische groei van de toekomst. Om niet ter plaatse te blijven trappelen reiken we onze medewerkers de juiste tools aan om nieuwe ideeën kenbaar te maken en zo innovatie te doen leven.

De eerste stappen werden gezet in 2012, toen PSA wereldwijd een eerste innovatieproject uitrolde. Op alle continenten werden collega's aangespoord om vernieuwende ideeën kenbaar te maken via verschillende kanalen. Ook in Antwerpen werd een grootschalige campagne gelanceerd met affiches, stickers, ideeënbussen en 'innovation walls'. Een goede 100 ideeën vonden reeds hun weg naar onze Innovation Managers. Van individuele, kleine voorstellen tot uitgebreide groepsprojecten, massaal werden ze in onze ideeënbox gepost of op de innovatiemuren geschreven. 

In 2015 lanceerden we onze eerste 'Denkjewel-innovatiekrant', om de bedenkers van deze ideeënstorm te bedanken. Een bedankje, niet enkel door de directie van PSA, want vele collega's zien hun dagelijkse job geregeld verbeteren door deze innovaties. Collega's bedanken collega's.

Zo lopen bij PSA bedenkers en bedankers in elkaar over. En de ideeën blijven binnenstromen!

 

 

De Campagne