Juni = de maand van de awards!

2 juli 2021 | De maand juni staat gekend als een extra spannende maand voor alle studenten. Bij PSA Antwerp en ATS staan de gekende awards dan voor de deur en vinden wij het al even spannend om deze uit te reiken aan de studenten met het beste eindwerk/bachelorproef.

PSA Award 2021

Al sinds de jaren 70 wordt de PSA Award uitgereikt aan laatstejaarsstudenten Bachelor Logistiek Management van de Karel de Grote Hogeschool te Antwerpen. In een eerste fase worden de 5 beste bachelor proeven door KDG lectoren geselecteerd om dan in een tweede fase genomineerd te worden en de eigenlijke PSA Award te winnen.

Dit jaar sleepte Anton Smidts de PSA Award 2021 en de laatste nieuwe iPhone in de wacht. Hij won met zijn bachelor proef “Optimalisatie van de keten door middel van custom-based slotting” (Distrilog).ATS Awards 2021

Met de focus op de technische studierichtingen, reikt ATS sinds enkele jaren twee ATS Awards uit: een voor beste eindwerk voor studenten Scheeps- en Haventechnieken van het GTI Beveren en een tweede voor beste bachelorproef bestemd voor studenten Elektromechanica van de Thomas More: Campus De Nayer.

Behonegh Meys (GTI) won een spiksplinternieuwe iPad voor zijn eindwerk over de “Stinis Spreader”. Hij won deze prijs vanwege zijn krachtige en visueel sterke presentatie, waardoor dit voor niet-technici erg duidelijk was. Een dubbele win voor hem, want hij gaat in september officieel aan de slag bij ATS!

De tweede ATS Award ging naar Robin Deryckere (De Nayer), voor zijn bachelorproef “Predictief onderhoud uitrollen op draaibanken”. Robin kwam als winnaar uit de bus omdat zijn bachelorproef van hoog technisch niveau was en hij zich verdiepte in database en Scade software. Hij ging aan de haal met een cheque ter waarde van 1500€!

Proficiat aan alle deelnemers en de 3 winnaars!