Teambuilding voor het goede doel

CSR

1 juni 2018 | Dat de maand mei een erg productieve maand was, werd meteen duidelijk! Zowel team Legal als team HR & Corporate Communication staken de handen uit de mouwen voor de jongerenwerking van het OCMW.

De woonruimte en het stadstuintje werden aangepakt en voorzien van een complete metamorfose. Met schilderborstels, poetsgerief en een boormachine gingen ze aan de slag. Na een geslaagde dag werden onze helden beloond met een glimlach van formaat van de jongeren!

Een weekje later voelde ook team Legal het kriebelen. Hun taak bestond erin een oude sauna om te toveren tot een mooie gespreksruimte waar de jongeren tot rust kunnen komen tijdens een gesprek met een begeleider, gastgezin en buddy. Na een lange dag van schilderen, inrichten, meubels in elkaar draaien en veel gelach was er van de sauna geen spoor meer te verkennen. Een knappe prestatie van onze Legal helden.

Bedankt aan alle helpende handen om samen een enorm verschil te maken voor de jongerenwerking van het OCMW!

Sociale verantwoordelijkheid

PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken door ons hoofdzakelijk te richten op het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.

 

 

Foto's