MNM's 'Brahim zkt. collega’s' zet werken bij PSA | MPET | ATS in de schijnwerpers

8 mei 2024 - Dinsdag zond MNM live uit vanop de MPET-terminal met een speciale uitzending van de ochtendshow 'Brahim zkt. collega’s'. Met hun deelname aan dit unieke programma willen MPET, PSA Antwerp en ATS de tewerkstellingsmogelijkheden promoten.

Johan Van Daele, CEO bij MPET, deelt zijn enthousiasme: "Ons hoofddoel is om onze bedrijven in de kijker te zetten bij een breed publiek. We willen de aandacht vestigen op de diverse carrièremogelijkheden.”

Cameron Thorpe, CEO van PSA Belgium, vult aan: “Onze terminals zijn bruisende centra van activiteit met een grote verscheidenheid aan functies. Ik ben dan ook verheugd om ons bedrijf in de kijker te zetten. En als dat gepaard gaat met goede muziek op een van de populairste radiozenders, kunnen wij dat alleen maar toejuichen."

Brahim sprak niet alleen met Johan Vandewalle, general manager bij ATS Technische Dienst, maar ook met vier medewerkers van ATS. Allen benadrukten waarom werken binnen onze organisatie een absolute meerwaarde is.

Een job in de haven biedt een fantastische uitdaging om verschillende redenen. "Je komt terecht in een dynamische omgeving. Bovendien is er een grote verscheidenheid aan functies beschikbaar. Bij PSA, MPET en ATS zie je first-hand de technologische vooruitgang in de havenindustrie en geniet je bovendien van werkzekerheid", verduidelijken Thorpe en Van Daele.

Een heel brede waaier aan vacatures zijn te vinden op www.grootgrotergroots.be

Foto's © MNM