Nog op School?

School Stages

Elk schooljaar biedt PSA Antwerp aan tientallen studenten de mogelijkheid om stage te lopen op één van onze afdelingen, terminals of technische werkplekken. 

Volg je een technische, administratieve, economische of andere relevante opleiding en is er een stageperiode voorzien? Neem dan zeker contact op voor een vrijblijvend gesprek. Want stage lopen bij PSA Antwerp kan een wereld van mogelijkheden met zich meebrengen!

Zo krijg je volop de kans om je vakkennis te verruimen en om kennis te maken met onze dynamische medewerkers. Je wordt begeleid door ervaren specialisten in het vak, en bovenal, je wordt ingewijd in de boeiende wereld van containerbehandeling.

PSA Antwerp Award

Elk jaar bekroont PSA Antwerp een student Logistiek Management van de Karel de Grote Hogeschool voor "Beste Bachelor Thesis", gepresenteerd in het Frans, Engels of Nederlands.

In 2017 was KDG student Tijs Steenbeke de winnaar van de PSA Antwerp Award, voor zijn thesis over 'A false start in warehousing: improving efficiency trough six sigma'. Proficiat, Tijs!

Word jij onze volgende winnaar?