Op zoek naar de ideale kandidaat… in een reuzenrad!

28 juli 2023 - Het HR-team van PSA Antwerp heeft deze week op volle toeren gedraaid. Tijdens de jobbeurs op de conferentie ‘Love Tomorrow’ gisteren in De Schorre in Boom, nodigden ze een tiental sollicitanten uit voor een gesprek in het reuzenrad ‘Love wheel’. 

Een sollicitatiegesprek op een reuzenrad? Het kan! PSA Antwerp was een van de 25 werkgevers die deelnam aan de unieke jobbeurs gekoppeld aan de conferentie ‘Love Tomorrow’.  Voor Jan Diels, manager Talent Talent Acquisition, was de deelname een manier om PSA opnieuw in de kijker te zetten. “We proberen ons altijd te onderscheiden van andere werkgevers en er als een dynamisch bedrijf uit te springen. En ik moet zeggen dat het ook deze keer gelukt is.”

Tien kandidaten werden, na een eerste telefonische screening, uitgenodigd. Zij hebben allemaal samen met Jan, Eugenia of Cheyenne een ritje in het rad gemaakt. “Het resultaat waren informele en relaxte sollicitatiegesprekken. We namen echt onze tijd om met de mensen een een-op-een-gesprek te voeren”, gaat Jan verder.

Het is niet de eerste keer dat het HR-team op een originele manier ons bedrijf in de kijker zet. In september 2021 vond ‘Apero in the Sky’ plaats en in 2018 werden kandidaten per helikopter naar het Deurganckdok gevlogen voor een gesprek. 

Ontdek onze vacatures op grootgrotergroots.be