Video pensioenvieringen MPET wint award

7 juni 2023 - Onze video over de pensioenvieringen in mei 2022 bij MPET (MSC PSA European Terminal) is in de prijzen gevallen! De aftermovie sleepte op de Video Experience Day op dinsdag 6 juni in Kinepolis Brussel de hoofdprijs in de wacht in de categorie (Digital) Event.

Als je in de haven met pensioen gaat, dan gaat dat niet onopgemerkt voorbij. Een erehaag van tientallen straddle carriers wordt opgelijnd in een lange rij van wel een paar honderden meters. Met veel respect voor de collega’s die met pensioen gaan, klinkt er dan een oorverdovend getoeter van alle straddle carriers. Een waar kippenvelmoment!

De video liet ook de jury van de Video Experience Day, een festival voor bedrijfsfilms georganiseerd door AP Hogeschool en Kanaal Z, duidelijk niet onberoerd. In totaal werden maar liefst 179 video’s ingezonden, afkomstig van bedrijven en organisaties uit heel België.

“Dat onze video gekozen werd als beste video in de categorie event, is een mooi compliment en een fijne erkenning voor de manier waarop we momenten als deze pensioenvieringen in beeld brengen om ons bedrijf op een authentieke manier te tonen aan de buitenwereld. We dragen deze award op aan iedereen die zich jarenlang ingezet heeft tijdens zijn of haar loopbaan bij ons aan de haven en intussen geniet van een welverdiend pensioen”, klinkt het vanuit het communicatieteam van PSA | MPET | ATS.

Bedankt ook aan onze partner Mediamixer. 

Bekijk de reportage van Kanaal Z over de Video Experience Day.

Bekijk de video: