135 collega's lopen op de Antwerp 10 Miles € 5000 bij elkaar voor de City Pirates

Gezondheid
CSR

24 april 2023 | Afgelopen zondag stonden de Antwerp 10 Miles weer op het programma! Ondanks het wisselvallige weer zagen we vele blije gezichten, konden we rekenen op enthousiaste vrijwilligers en werden onze lopers aangemoedigd door heel wat supporters langs de zijlijn van het parcours.

Maar liefst 135 collega's schreven zich in voor deze 37ste editie. Jong en oud smeerden hun beentjes in en liepen mee met de kids run, de short run en de klassieke zestien kilometer. Daarnaast liepen ze ook the extra mile voor ons goede doel: City Pirates, een sociaal voetbalproject, actief in verschillende Antwerpse wijken, die jongeren ongeacht hun achtergrond kansen wil geven en competenties wil aanleren met het oog op een stabiele toekomst.

Het motto van City Pirates luidt als volgt: “Voetbal de motor, sociaal engagement de brandstof, diversiteit de kracht!”. Bij City Pirates gaan zowel het maatschappelijke als het sportieve hand in hand. Als sponsor ondersteunen wij de noden van het moment. Op vaste basis bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Dankzij de sportieve prestaties van onze collega’s, konden wij maar liefst een bedrag van € 5000 doneren aan City Pirates. De club koopt hiermee nieuwe voetbaltenues en -schoenen.