Inzamelactie voor ‘Het zeephuisje’ van Moeders voor Moeders

CSR
1 juli 2017 | Bij PSA/MPET/ATS hebben we de ambitie om onze lokale gemeenschap te steunen, niet alleen financieel, maar ook materieel en via vrijwilligerswerk. In juni sloegen onze medewerkers gevestigd op het Willemdok de handen in elkaar om gedurende een week lang zoveel mogelijk zeep- en wasproducten te verzamelen voor Het zeephuisje van de organisatie “Moeders voor Moeders”. Een knap staaltje vrijwilligerswerk van onze PSA helden!
 
Na een week actief ‘sprokkelen’ konden onze vrijwilligers de inzamelactie afsluiten en een mooie buit overhandigen bij Moeders voor Moeders. De oprichters van deze nobele organisatie gaven onze vrijwilligers met plezier een rondleiding met woordje uitleg over hun dienstverlening aan jonge gezinnen die het financieel moeilijk hebben. 
 
Moeders voor Moeders kan beroep doen op 160 vrijwilligers, verspreid over 15 diensten. Dit gaat van helpende handen bij het sorteren van kinderkledij tot het serveren van ontbijt, het verdelen van zeepmanden en het opvangen van de allerkleinsten in een mini crèche terwijl de moeders geholpen worden met wekelijkse noden of specifieke vragen.
 
 
Sociale verantwoordelijkheid

PSA, MPET en ATS zetten zich al jaren in voor lokale gemeenschappen. We willen als firma niet alleen de economische functie dragen, maar ook de sociale rol binnen onze maatschappij. Tal van projecten en organisaties liggen ons nauw aan het hart. Sinds 2017 hebben we gekozen om echt het verschil te maken via één gemeenschappelijk sociaal doel: het helpen en steunen van kinderen en jongeren in precaire omstandigheden.